af PER HOLM KNUDSEN » 13. jun 2007 18:44
Hej Anonym1
Beta-Caroten som findes i gulerødder, hyben, batat (sød kartoffel), chili peber, mørkegrønne grøntsager (spinat, rosenkål, broccoli, karse, dild, grønkål m.m.), tørret abrikos, mango og meloner er et forstadie til A-vitamin, og større mængder af Beta-Caroten kan godt farve huden gulerodsfarvet. Men man skal samtidig passe på ikke at få for meget A-vitamin.
Hvis du vil til at spise gulerødder for at få Beta-caroten så er det bedst med kogte gulerødder. Og du skal spise mange

.
Her kan du læse om
A-vitamin (Netdoktor.dk)
Og husk:
Blegt er sejt!
Du skal være velkommen til at skrive igen.
[b]Hej Anonym1[/b]
Beta-Caroten som findes i gulerødder, hyben, batat (sød kartoffel), chili peber, mørkegrønne grøntsager (spinat, rosenkål, broccoli, karse, dild, grønkål m.m.), tørret abrikos, mango og meloner er et forstadie til A-vitamin, og større mængder af Beta-Caroten kan godt farve huden gulerodsfarvet. Men man skal samtidig passe på ikke at få for meget A-vitamin.
Hvis du vil til at spise gulerødder for at få Beta-caroten så er det bedst med kogte gulerødder. Og du skal spise mange :2:.
Her kan du læse om [b][url=http://www.netdoktor.dk/vitaminer/vitamina.htm]A-vitamin[/url][/b] (Netdoktor.dk)
Og husk: [size=150][color=white][b]Blegt er sejt![/b][/color][/size] :2:
Du skal være velkommen til at skrive igen.